Cățeii, aceste animale extrem de simpatice și deseori asociate cu cei mai buni prieteni ai omului, pot să mănânce, și uneori chiar mănâncă orice.  Însă dacă îți dorești ca prietenul tău să aibă parte de cea mai bună hrană, este indicat să cumperi de la producatori produse alimentare.

De altfel, în România a fost dezvolată o platformă care să vină în ajutorul tău. Platforma allAgro pune la dispoziția ta tot felul de alimente, de la diferiți producători, pe care le poți achiziționa simplu și rapid, online. Platforma te ajută și în ceea ce privește documentația necesară și asigură și transparență. Este un fel de bursa agricola care este online și care îți ușurează de nenumărate ori munca.

Ce vei gasi la producatori produse alimentare și bursa agricola?

Acolo vei găsi nu doar fructe și legume proaspete pentru tine, ci și carne sau preparate din carne sau alte surse importante de proteine pentru animalul tău. 

Mai mult, aceasta bursa agricola vă pun la dispoziție carne crudă în orice cantitate aveți nevoie. 

De obicei, stăpânii de animale devin foarte entuziasmați când vine vorba despre patrupedul lor. Și chiar dacă nu ați acordat atenție până acum, trebuie să știți că alimentația și programul meselor este foarte important și pentru căței.

Așadar, este absolut necesar să te informezi corespunzator și să oferi câinelui tău tot ce e mai bun. În acest sens, achizițiile de la producatori produse alimentare sau de pe bursa agricola precum platforma allAgro te pot ajuta. În ultima vreme, nutriționiștii și experții canini spun că dieta crudă este cea mai bună pentru câini.

Un prim avantaj al unei diete crude este faptul că animalul va fi mult mai satisfăcut. Mâncarea uscată nu-l ajută foarte mult și nici nu-l face atât de fericit. 

De ce să cumperi crudități pentru animalul tău

Mai jos îți las câteva beneficii pentru care merită să achiziționezi de la producatori produse alimentare și mai ales crudități. 

Pentru început, îmbunătățește digestia animaluli vizibil. Tractul digestiv al câinelui este de natură să suporte mult mai bine cruditățile, care trec mult mai ușor prin stomac. 

Și cum digestia este mai eficientă, fecalele vor fi în cantitate mai mică și mult mai puțin urât mirositoare.

Având în vedere că și înaintașii câinelui consumau numai crudități, câinele este programat și el să consume mult mai eficient cruditățile.

Evident, dacă hrana animalului va fi pregătită în casă, atunci vei avea mai mult control asupra cantității ingredientelor și calității acestora.  Așa vei putea evita și alimentele care provoacă alergii câinelui și vei reuși chiar să economisești niște bani.

Un alt avantaj care trebuie neapărat menționat este că hrana crudă nu vine la pachet cu aditivi, coloranți și alte chimicale care influențează negativ sănătatea câinelui.

Să nu uităm că dieta naturală a acestor animale, inclusiv a lupilor sau ogarilor, îi fac să fie mult mai eficienți.

Pe lângă toate aceste lucruri, o dietă bazată pe crudități proaspete îmbunătățește vizibil aspectul blănii. Proteinele și mineralele din alimentație fac blana câinelui să fie mai frumoasă și respirația să nu mai fie atât de urât mirositoare. De altfel, scade considerabil și riscul de obezitate.

Atâta timp cât cruditățile sunt achiziționate de la producatori produse alimentare, ele sunt mai proaspete și riguros verificate contra posibilelor bacterii. Prin urmare, contaminarea nu mai este o problemă de luat în calcul.

De ce să cumperi de la producatori produse alimentare hrana animalului tău?

Pentru că hrana vine în timp util și va fi întotdeauna proaspătă și cu standarde de calitate europene asigurate. De asemenea, achiziția de pe platforme precum e allAgro, te poate scuti de mult timp și efort și te ajută să ai produsul dorit atunci când ai nevoie de el.

Produsele de la bursa agricola sau de la producatori produse alimentare te asigură de calitate în primul rând. Apoi, ești sigur că ceea ce mănâncă patrupedul tău este sănătos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here