Ești în căutarea unei frizerii canine în București?

Aspectul estetic al patrupedului tău este extrem de important. Prin urmare, îți prezint o listă cu locurile în care este indicat să mergi pentru o tunsoare canină. Înainte de asta, îți spun că ai mari șanse să găsești profesioniști care tund câini la domiciliu sau chiar pasionați. Aceștia, deși nu dețin o afacere în acest sens, sunt dispuși să te ajute. Sau ai putea să înveți să tunzi câinele la domiciliu.

Locurile în care poți să îți frizezi patrupedul în București se întind pe toate sectoarele și îți pun la dispoziție servicii de calitate.

Nu mai rămâne decât să alegi un loc în imediata ta apropiere și un model de tunsoare potrivit pentru blana cățelului. Iubitorii de animale au de ales dintr-o mare varietate de modele de frizuri, care vor oferi un aer îngrijit, drăguț sau chiar amuzant. Partea importantă e că animalul tău va avea un aspect demn de prietenul tău cel mai bun.

Sectorul 1

       Ca să îți tunzi câinele în București, Sector 1, recomandarea principală merge către Clinica veterinară Cherry VetEa,din 2012 s-a angajat în a face frizura cățeilor una de calitate, oferind și servicii de estetică și igienizare canină. Pentru un aspect îngrijit și pentru servicii profesioniste, dacă sunteți în apropierea sectorului 1, București, acesta este cabinetul la care trebuie să ajungeți. Acestă clinică oferă servicii de tuns câini și în sectorul 3 și deține aparatură modernă, totul la prețuri accesibile.

Sectorul 2

       Ca să îți tunzi câinele în sectorul doi, poți să apelezi la clinica Vete Pet Land.  În această perioadă are câteva promoții care este posibil să te intereseze. Cei de aici sunt profesioniști dedicați, iubitori de animale și echipați cu tot ce trebuie să vă ajute în estetica blăniței animalului. Pretul unei tunsori pentru câini de talie mică este de aproximativ de 120 de lei. Pe când prețul unei tunsori pentru un câine mare poate ajunge până la 300 de lei.

Sector 6

       O clinică ce se ocupă cu tunsori de câini în sectorul 6 este Prima Vet. Se autodenumește a fi o clinică performantă, iar recomandările clienților confirmă acest lucru în totalitate. Ei se pot ocupa și de vaccinuri sau chirurgie veterinară, fiind o clinică ce pune la dispoziția clienților un pachet complet de servicii veterinare.

Sector 4

       Un salon complet de beauty pentru patrupede vei găsi la Beauty Pet salon, care oferă servicii de tuns câini în sectorul 4. Echipa de aici se asigură că animalul tău se simte confortabil și că va arăta în așa fel încât tu te vei simți mândru. Prețurile aici par a fi ceva mai mici însă profesionalismul este același. Pentru un tuns simplu, prețul este în jur de 60 de lei iar pentru un tuns cu model, prețul oscilează în jurul a 100 de lei. Pentru cățelușii mai agresivi se percepe o taxă până în 50 de lei, iar pentru animalele cu bănița încâlcită se percepe o taxă care poate ajunge până la 70 de lei, în funcție de mărime. Salonul pune la dispoziția ta anumite pachete care conțin spălare, uscare, aranjare și chiar tăiatul unghiilor.

1 mai

       Un alt salon care s-a evidențiat prin recomandări este salonul Royal Pets, situat pe bulevardul 1 mai, în București. Este un loc în care întreaga echipă pare că face o adevărată artă din tunsorile animalelor, deci dacă vrei ca animalul tău să se simtă răsfățat, salonul este alegerea potrivită. Tarifele lor ating 300 de lei pentru câini de talie mare, 100-130 pentru talie medie și 70-100 pentru talie mică. Prețul include spălare, periere, coafare , tăierea unghiilor și împrospătarea respirației.

       Tunsul câinilor nu e important doar pentru aspect, ci și pentru confortul lor. În perioadele calde, blana tunsă îi ajută să se răcorească mai ușor. Iubitorii de animale știu cât de importante sunt aceste aspecte deoarece dacă animalul se simte fericit și îngrijit, și stăpânul se simte bine alături de el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here