Caini si catei de rasa

 

 

Doriti un caine sau catel de rasa ? (modul nostru de lucru / vanzare)

 

PRECIZARE: MAREA MAJORITATE A FOTOGRAFIILOR FOLOSITE IN ACEST SITE SUNT ALE UNOR CAINI ETALON CE NU SUNT PROPRIETATEA NOASTRA, DAR SUNT REPREZENTATIVI PENTRU RASA LOR. DATELE PE CARE LE-ATI CITIT IN PAGINILE ANTERIOARE SUNT CONFORME STANDARDELOR RASELOR, DAR LA APROAPE JUMATATE DIN RASE EXISTA TENDINTE DE IESIRE DIN STANDARD (in sus sau in jos), MULTE DIN ELE FIIND PRECIZATE EXPLICIT. EXEMPLU: CHIAR DACA STANDARDUL PRECIZEAZA LA ACEASTA RASA GREUTATEA DE 18-23 KG., UN EXEMPLAR DE AMERICAN STAFFORSHIRE TERRIER DE FOARTE BUNA CALITATE ARE DE MULTE ORI PESTE 35 KG.(a se vedea in expozitiile organizate de A.Ch.R.).
Standardul descrie aspectul fizic si alte calitati ale rasei, cunoscute drept tipuri. Unele caracteristici, precum marimea, calitatea robei, miscarile, sunt bazate pe utilitatea originara(sau curenta) a cainelui. Standardul descrie reprezentarea ideala a rasei. Nici un caine nu este perfect, dar STANDARDUL ofera un tipar ideal catre care tind crescatorii. Daca doriti date despre o anumita rasa de caine sau un ajutor in alegerea dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0730.394.146 (pentru mai multe informatii, accesati pagina de Contact).
DACA PROPUNERILE NOASTRE VA PAR INTERESANTE, CONTACTATI-NE , PENTRU A STABILI DACA IN CLIPA DE FATA AVEM DISPONIBIL CATELUL CARE VA INTERESEAZA ( rasele pe care le avem in magazin difera de la o zi la alta ) SAU ESTE NEVOIE SA FACETI O COMANDA , CE VA FI ONORATA IN MAXIM 14 ZILE. SE LUCREAZA CU CLIENTII ZILNIC INTRE ORELE 11 SI 18 CU EXCEPTIA ZILEI DE DUMINICA.
PRECIZAM CA PUTEM ASIGURA TRANSPORTUL CATELULUI / CATEILOR ORIUNDE IN TARA SAU IN AFARA EI, IN CONDITII OPTIME SI IN TIMP UTIL, CU ACHITAREA COSTURILOR AFERENTE PTR. PERFECTAREA AUTORIZATIEI MEDICALE DE TRANSPORT INTERN SAU INTERNATIONAL ( acolo unde este cazul )SI PTR. LIVRAREA LUI ( in tara tariful ptr.transport variaza in functie de distanta intre 20 si 100 lei ) .
PTR. A PUTEA IESI DIN TARA, UN CAINE ARE NEVOIE DE AUTORIZATIA MEDICALA DE TRANSPORT, ELIBERATA DE DIRECTIA SANITAR-VETERINARA; DACA VRETI SA PLECATI CU UN PUI INTR-UNA DIN TARILE VESTICE INTERESATI-VA DESPRE LEGISLATIA DIN TARA RESPECTIVA;  IN PRIMUL RAND, AFLATI DACA AU REGIM DE CARANTINA-IN SPECIAL TARILE DIN COMMONWEALTH.   IN AL DOILEA RAND DACA NU EXISTA RESTRICTIE IN LEGATURA CU VARSTA MINIMA LA CARE POATE CALATORI.  IN UNELE TARI NU SE ACCEPTA CATEI SUB 4 SAU 6 LUNI. IN ALTE TARI NU INTRA IN TARA CAINI FARA VACCINUL ANTIRABIC.

Totodata mai puteti gasi ajutor si online, accesand unul din site-urile aflate la sectiunea Link-uri.
Cateii provin din crescatoria proprie sau de la crescatorii colaboratori. Originea,calitatea si sanatatea catelului ales va este garantata printr-un contract. Nici un catel nu pleaca de la noi fara aceste garantii. Cateii sunt verificati din aceste puncte de vedere de catre medici specialisti si chinotehnisti.
Cainii care se vand pleaca insotiti de:
- Carnet de sanatate (cu vaccinarile si deparazitarile la zi);
- Garantie post vanzare;
- Un set de sfaturi minimale pentru cresterea si ingrijirea catelului ales.
Pentru orice problema sau nelamurire care poate apare la cainele ales, chiar si post garantie, va stam la dispozitie nelimitat cu sfaturile si ajutorul nostru nemijlocit.
Telefoanele medicilor nostri functioneaza non-stop pentru toti clientii nostri si cateii lor.
PENTRU MAI MULTE EXPLICATII VA RUGAM SA NE CONTACTATI: ham@caini-ham.ro Cainii care se vand pleaca insotiti de:- Carnet de sanatate (cu vaccinarile si deparazitarile la zi);- Garantie post vanzare;- Un set de sfaturi minimale pentru cresterea si ingrijirea catelului ales.


UN CAINE SAU UN CATEL PENTRU FIECARE!

 Educatia de baza (pas, sezi, culcat, asteapta, vino aici, e.t.c ) si recuperarea cateilor/ remedierea problemelor lor comportamentale (agresivitate necontrolabila, frica de zgomote, de apa, de aglomeratie, de oameni sau de animale straine, e.t.c ).

Pensiune in conditii similare cu cele de acasa (camere cu aer conditionat si incalzite pe timp de iarna, cu acces la curte si optiunea a 2-3 iesiri pe zi la plimbare in parc) si servicii de dog-sitter (plimbarea zilnica, cu exercitii de socializare a cainelui dumneavoastra de luni pana vineri, intre orele 10 si 18).

 Contactati-ne la telefonul: 0734.366.411

Director Web Premium!Google PageRank™ - SmE free servicewww.cere.ro 

DESCRIEREA SITE-ULUI:

Caini si catei de rasa- Aproape totul despre orice caine si catel de rasa- free dogs breeds catalog- Imagini si date despre caini si catei din principalele rase canine. Cresterea cainilor si consilierea in alegerea cainelui potrivit.

Aproape totul despre:

caini, catei, caine, catel, ciine, ciini, caini de rasa, caine de rasa, rasa de caine, rasa canina, rase canine, rase de caini, catel de rasa, catei de rasa, romanesc, romania, romanesti, rasa, rase, ciobanesc, ciobanesti, dog, bulldog, mastif, mastiff, bichon, pitic, terrier, setter, retriever, spaniel, copoi, brac, vanatoare, lucru, puppy

Lista raselor omologate:

Ciobanesti: Border Collie, Boxer, Bulldog American, Bulldog Englez, Bullmastiff, Caine de Atlas, Caine de Castro Laboreiro, Caine de cireada Australian, Caine de Groenlanda, Caine de lupta Tosa, Caine de munte de Pirinei, Caine de Saint-Bernard, Caine de stana de Berna, Caine de stana de Entlebuch, Caine de turma Appenzeller, Caine de turma Australian, Caine de turma Catalan, Caine de turma de Ardeni, Caine de turma de Flandra, Caine din Valea Estrella, Caine mare de stana Elvetian, Caine mic albastru de Gasconia, Caine pentru vulpi, Caine pentru vulpi American, Caine Portughez din Valea Aries, Caine Rafeiro do Alentejo,Cane Corso,Ciobanesc Belgian Groenendael, Ciobanesc Belgian Lakenois, Ciobanesc Belgian Malinois, Ciobanesc Belgian Tervueren, Ciobanesc Caucazian, Ciobanesc Cehoslovac, Ciobanesc Croat, Ciobanesc de Asia Centrala, Ciobanesc de Beauce-Beauceron, Ciobanesc de Bergam, Ciobanesc de Brie - Briard, Ciobanesc de Charplanina, Ciobanesc de Karst, Ciobanesc de Mareman Abruzi, Ciobanesc de Picardia, Ciobanesc de Pirinei cu bot normal, Ciobanesc de Pirinei cu fata rasa, Ciobanesc de Shetland-Sheltie, Ciobanesc Englez Bobtail, Ciobanesc German, Ciobanesc Norvegian, Ciobanesc Olandez cu par aspru, Ciobanesc Olandez cu par lung, Ciobanesc Olandez cu par scurt, Ciobanesc Polonez de campie, Ciobanesc Polonez de Tatra, Ciobanesc Romanesc Carpatin, Ciobanesc Romanesc de Bucovina, Ciobanesc Romanesc Mioritic, Ciobanesc Scotian - Collie cu barba, Ciobanesc Scotian - Collie cu par lung, Ciobanesc Scotian - Collie cu par scurt si neted, Ciobanesc Slovac, Ciobanesc Suedez,

Mollossi: Dobermann, Dog Argentinian, Dog de Bordeaux, Dog de Tibet, Dog German, Dog Italian, Dog Spaniol, Dunker, Fila Brasileiro, Haldenstover, Hovawart, Hygenhund, Komondor, Kromfohrländer, Kuvasz, Landseer, Leonberger, Mastiff, Mastin de Pirinei, Mudi, Norrbottenspets, Puli, Pumi, Rastreador Brasileiro, Rottweiler, Schnauzer Mijlociu, Schnauzer Urias, Spitz Japonez - Akita-Inu, Spitz Mare German, Spitz Mijlociu German, Terra Nova,

Nordici/ Primitivi/ Ogari:  Wolfspitz, Basenji, Caine de Ainu, Caine de Canaan - tip Dingo, Caine de Hokkaido - Kyushu, Caine de turma Lapon, Caine Eskimos, Caine Malamut de Alaska, Caine Negru Norvegian pentru elani, Chow Chow, Eurasier, Husky Siberian, Ogar Afgan, Ogar Arab, Ogar Englez Cenusiu, Ogar Irlandez, Ogar Maghiar, Ogar Persan, Ogar Pitic Italian, Ogar Rusesc, Ogar Scotian pentru cerbi cu par aspru, Ogar Spaniol, Pharaoh Hound, Samoiede, Sanshu, Schapendoes, Schipperke, Shar-Pei, Spitz Finlandez, Spitz Lapon, Whippet,

Catei de companie: Bichon Bolognez, Bichon cu par cret, Bichon Havanez, Bichon Maltez, Bichon Mic tip leu, Bulldog Francez, Caine Chinezesc cu Mot, Caine Golas Mexican, Caine Japonez mic, Cairn Terrier, Caniche Mare, Caniche Mijlociu, Caniche Pitic, Chihuahua, Coton de Tulear, Dalmatian, Griffon Belgian, Griffon Bruxellez, Lhassa Apso, Mops-Pug-Carlin, Pechinez, Pinscher, Pinscher arlechin, Pinscher austriac cu par scurt, Pinscher pitic, Pinscher tip maimuta, Schnauzer Pitic,Shih Tsu, Spaniel Cavaler King Charles, Spaniel de Tibet, Spaniel Japonez Tchin, Spaniel King Charles, Spitz Japonez, Spitz Mic German, Spitz Mic Italian tip vulpe, Spitz Pitic German,

Spanieli/ Setteri/ Retrieveri: Clumber Spaniel, Cocker Spaniel Englezesc, Cocker Spaniel American, Field Spaniel, Labrador Retriever, Retriever Auriu, Retriever cu blana buclata, Retriever cu blana neteda, Setter Englez, Setter Gordon, Setter Rosu Irlandez, Spaniel de Apa American, Spaniel de apa Irlandez, Spaniel Olandez, Spaniel pitic continental, Spaniel Saritor Englez, Spaniel Sussex, Welsh Spaniel Saritor,

Pointeri/ Copoi: Anglo-Francez Alb si Negru talie mijlocie, Anglo-Francez Alb si Portocaliu talie mijlocie, Anglo-Francez Tricolor talie mijlocie, Anglo-Francez talie mica, Ariègeois, Basset Albastru de Gasconia, Basset Artesian Normand, Basset Griffon Vendeian,Basset Roscat de Bretania, Beagle, Billy, Barbet, Brac de Ariège, Brac de Auvergne, Brac de Baleare, Brac Bourbonnais, Brac de Burgos, Brac Dupuy, Brac Francez tip Gascon, Brac Francez tip Pirinei talie mica, Brac German cu par aspru, Brac German cu par lung, Brac German cu par scurt, Brac German cu par tepos, Brac Italian, Brac Maghiar cu par aspru, Brac Maghiar cu par scurt, Brac Mare de Münsterländer, Brac Mic de Münsterländer, Brac Portughez, Brac Rhodesian, Brac Saint-Germain, Briquet, Caine Cenusiu Norvegian pentru elani, Caine de Karelia pentru ursi, Caine de apa Portughez, Caine de aport din Chesapeak Bay, Caine de Artois, Caine de Saint-Hubert, Caine Francez Alb si Negru, Caine Francez Alb si Portocaliu, Caine Francez Tricolor, Copoi Ardelenesc, Copoi Austriac cu par aspru pentru munti inalti, Copoi Austriac cu par neted, Copoi Balcanic, Copoi Basset, Copoi Bavarez pentru munte, Copoi Bursucar de Westfalia, Copoi Bursucar din Alpi, Copoi cenusiu Suedez, Copoi de Berna, Copoi de Bosnia, Copoi de Hanovra, Copoi de Jura - tip Bruno, Copoi de Jura - tip Saint Hubert, Copoi de Lucerna, Copoi de pe Valea Saviei, Copoi de vanatoare in haita la iepuri, Copoi Elvetian, Copoi Elvetian cu par aspru, Copoi Finlandez, Copoi German cu picioare inalte, Copoi Grecesc, Copoi Hamilton, Copoi Istrian cu par aspru, Copoi Istrian cu par scurt, Copoi Italian cu par aspru, Copoi Italian cu par scurt, Copoi Iugoslav de munte, Copoi Iugoslav Tricolor, Copoi mare Portughez cu par lung si aspru, Copoi mare Portughez cu par scurt si neted, Copoi mare Suedez pentru elani, Copoi mic de Berna cu picioare scurte si par aspru, Copoi mic de Berna cu picioare scurte si par neted, Copoi mic de Jura cu picioare scurte, Copoi mic de Lucerna cu picioare scurte, Copoi mic Elvetian cu picioare scurte, Copoi negru cu pete roscate pentru ratoni, Copoi Norvegian pentru vanat pasari, Copoi pentru iepuri, Copoi pentru iepuri de Somerset, Copoi pentru vidra, Copoi Polonez, Copoi Portughez talie mica, Copoi Portughez talie mijlocie, Copoi Schiller, Copoi Sicilian de Etna, Copoi Slovac, Copoi Smaland, Copoi Suedez, Copoi Tirolez, Griffon Brabançon mic cu par scurt, Griffon cu par aspru, Griffon cu par lanos, Griffon Italian Spinone, Griffon Nirvenez, Griffon Roscat de Bretania, Levesque, Marele Albastru de Gasconia, Marele Anglo-Francez Alb si Negru, Marele Anglo-Francez Alb si Portocaliu, Marele Anglo-Francez Tricolor, Marele Gascon de Saintongeois, Marele Griffon Vandeian, Micul Gascon de Saintongeois, Micul Griffon Albastru de Gasconia, Micul Griffon Vendeian, Pointer, Poitevin, Porcelaine, Prepelicar albastru de Picardia, Prepelicar Breton, Prepelicar Danez, Prepelicar de Boemia cu par aspru, Prepelicar de Pont Audemer, Prepelicar de Weimar, Prepelicar Francez, Prepelicar German, Prepelicar Olandez, Prepelicar Picard, Prepelicar Spaniol, Pudel Pointer, Staby Hound,

Tekeli: Teckel German standard cu par aspru, Teckel German standard cu par lung, Teckel German standard cu par scurt, Teckel iepurar cu par aspru, Teckel iepurar cu par lung, Teckel iepurar cu par scurt, Teckel pitic cu par aspru, Teckel pitic cu par lung, Teckel pitic cu par scurt,

Terrieri: Airedale Terrier, American Staffordshire Terrier, Bedlington Terrier, Border Terrier, Bull Terrier, Bull Terrier de Staffordshire, Dandie Dinmont Terrier, Fox Terrier cu par neted si scurt, Fox Terrier cu par sarmos, Kerry Blue Terrier, Lakeland Terrier, Miniature Bull Terrier,Parson Russell Terrier, Sealyham Terrier,Skye Terrier, Terrier Alb din Vestul Tarii de Sus, Terrier Australian, Terrier Ceh din Boemia, Terrier cu blana moale aurie, Terrier cu par matasos, Terrier de Boston, Terrier de Manchester, Terrier de Norfolk, Terrier de Norwich, Terrier de Tibet, Terrier de vanatoare German, Terrier de Yorkshire, Terrier din Welsh, Terrier Irlandez, Terrier Negru Rusesc, Terrier Scotian, Toy Terrier Negru cu pete de foc, Welsh Corgi Cardigan, Welsh Corgi Pembroke

Counter Powered by  RedCounter